QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

OLIS - VINAGRES

  • DAMA DE ELAIA l'oli extra verge i ecològic, s'elabora a les terres de Xerta, a la comarca del Baix Ebre, Tarragona, als vessants de Roca Cabrera, a 240mts. sobre el nivell del mar, abraçat pel vent de Mistral. 
El TESTACCIO pren el nom del lloc on es llençaven les àmfores velles que havien servit per transportar a la Roma Imperial els tributs recaptats de les provincies.
"Coupage"de les varietats Empeltre, Morruda i Farga, d'intensitat aromàtica mitja-alta.
Acidesa 0,16%
Tast:
Olor: afruitat d'olives verdes lleugerment madures, ametlla verde, pell de plàten, poma madura, verd fulla, carxofa
Gust: olives verdes i madures.Entre dolç en boca, amarg, picant lleugerament persistent i astringent
Maridatge:
Pastes i arrosos : pasta al pesto, pasta al curry, pasta amb vegetals
Llegums i verdures: alcaxofes, alberginies, ceba, tomaquet.


El DRESSEL deu el nom a l'arqueòleg Henrich Dressel per les investigacions de finals del segle XIX.
És un coupatge realitzat a partir de les varietats Sevillenca i Morruda. D'intensitat aromàtica mitja.
Tast.
Olor: afruitat d'olives madures, verd , pell de plàten i un fons d'alcaxofa i tomaquet.
Sabor: olives verd-madures, es detecten els mateixos perfils aromàtics, gust dolç amb boca, amarg i picant lleugermanet retardat.
Maridatge:
Carns: especiades i rostits.
Peixos: peix blanc amb salsa o especiats. Grasos, coccions simples . Marisc a la cassola.
Arros a la marinera o amb carn. Risottos. Pasta a la bolonyesa. Lasanya de carn.
Amanida de tomaquet, fabada, rebossats de verdura i peixos. Formatges semidurs.

El DRUPA (fruit carnós d'una sola llavor),
Está constituit per les varietats Morruda i Picual en el seu punt òptim de maduració amb una intensitat aromàtica mitja-alta.
Tast
Olor : fruita d'olives verdes i una mica madures, plàten en punt òptim de maduració, poma verda-madura, verd herba acabada de tallar, ametlla verda, alcaxofa, verd fulla.
Sabor: fruita d'olives verdes i madures, els mateixos perfils aromàtics. Entra dolç en boca, amarg, picant lleugerament persistent, astringent.
Valoració global: Verge estra molt complex, amb moltes sensacions olfacte-gustatives, bastant equilibrat.
Maridatge.
Carn: estofats amb espècies, plats d'alta cuina.
Peixos: blancs cuits amb espèices o salses . Marisc a la cassola
Llegums: arros mariner, al curry, Risottos, arros amb carn. Pasta al pesto i bolonyesa, lasanya.
Varis: amanides, gaspatxo, verdures a la parrilla. pebrots, fumats , salsa de tomaquet.

  • OLI ALMANZARA SAN JOAQUIN..
Molino de Zama. Ampolla de 500 ml.
Aquest oli verge extra d'Arbequina, s'elabora a AGRAMÓN (Albacete)
En la campanya 2009/2010 van quedar finalites en el Premi al millor Verge Extra d'Espanya en la categoría d'afruitat suau.
Una joia a un preu molt asequible.






  • ALTRES OLIS:
Oli de sèsam
Oli d'avellanes,
Oli de festuc,
Oli de trufa blanca o negre, amb base d'oli extra verge, provinent del centre d'Itàlia.
Format de 100ml i 250ml