QUÈ T'OFERIM

La meva foto
Sant Celoni, Carrer Major, 72, Vallès Oriental, Spain
Tenim productes de màxima qualitat i primeres marques en alimentació com ara: Joselito, 5J, Gentile, Martelli, Parxet, Rovellats, Llopart, Karlson's, Fever Tree, Fentimans, Marquès d'Alella, Louis Latour, Princep de Viana, Angelachu,Dardo, Martelli, Casa Riera Ordeix,Novell, Can Bech, Conserves Coll, Amatller, Casa Mariol, Berdié...

DOLÇOS

Fauchon

El nostre racó amb més glamour francès;: http://www.fauchon.com/
Fauchon 
  • Cor magenta de bombons de xocolata amb llet.
  • Cor negre i magenta de bombons de xocolata negra
  • Galetes tres gustos.
  • Oset ple de caramels.
  • Bossa fashion amb dos acabats: Magenta i Negra.
  • Cistelles per crear el teu pack regal.
  • Melmelada de maduixa
  • Melmelada d'Ivern
  • Cava Brut
Maxim's un luxe pel paladar i per la vista 

Artesania i pastisseria tradicional Italiana desde 1938 , a les afores deVICENZA.
L'èxit radica en combinar la tradició i la modernitat en recuperar receptes antigues i en l'antencíó als nous gustos en la sel·lecció.
La elaboració basada en llevats naturals de baixa acidesa i la lentitud dels processos que duren menys de 72 fins que es refreda, és essencial per garantir la frescor i la fragància dels productes.

Productes de primavera:
La Colomba "Colom de Pasqua", és el pastis dolç tipic indispensable a les taules d'Itàlia per aquestes dates.
S'atribueix el seu origen a l'època lombarda, i al seu rei Alboino , a qui durant l'asedi de Pavia se l'hi va oferir en senyal de pau un pa en forma de colom.
  • Focaccia de 700gr
  • Focaccia de 400gr
  • Colomba de xocolata de 1000gr
  • Colombina amb bossa 100gr´
  • Colombina amb motxileta 100gr




Productes d'ivern:
El Panetonne
el panettone neix a Milà, a la cort de Ludovic el Moro, els anys 1494 .1500, una nit bona.
Diu la llegenda que el Duc celebrava el Nadal amb un gran sopar, el postre es va cremar i en sustitució es va utilitzar un pa dolç fet amb les sobres de les fruites i que va amasar un tal Antonio que feia de rentaplats.
El rei va lloar el seu bon gust i l'hi va posar el nom de l'autor: el pa de Toni "Panetonne".
Avui dia se'n fan moltes varietats:
  • Panettone Avenire classic
  • Panettone Barroco Noël  amb clau i canyella
  • Panettone Excelsior classic
  • Panettone Latta classic
  • Panettone Caramel classic MIGNON
  • Panettone Prince amb xocolata
  • Panettone Royal de llimona





XOCOLATES MOULIN DES MOINES:
Pioners en productes biològics, el moli de Moines es construeix en el lloc d'un molí del segle XIII fundat pels monjos cistercencs al bell mig del paisatge d'Alsàcia, prop del riu Zorn.
El Moulin Des Moines continua la tradició de l'artesania a través de les seves especialitats regionals basats en  més de 900 productes de l'agricultura ecològica.
  • Xocolata negra a la menta 74% de cacao
  • Xocolata negra 85% cacao
  • Xocolata negre cafè 74% cacao
  • Xocolata amb llet i pasta d'avellanes garrapinyades 40% cacao  
XOCOLATA MONBANA: